Kategória: Könyvborító tervezés

Év: 2016. november

 

andor eszter:
halj meg, hogy élni tudj

A könyvborító tervezés hálás és megtisztelő feladat. Lényegében olyan, mint a csomagolástervezés – a könyv borítója az, amit először meglátsz a polcon, a borító az, ami alapján elsőre ítélsz, ami alapján az első benyomást teszi rád. Csak utána olvasod el, miről szól, és hogy a tartalma érdekel-e egyáltalán.

 

A könyv szerzőjét 2012. október 21-én súlyos baleset ért, és mentőhelikopterrel a Grazi Orvostudományi Egyetem Klinikájára szállították sokkos és életveszélyes állapotban. Egy vizsgálat kimutatta, hogy a teljes bal fele lebénult. A napok múltával többször is próbálták felébreszteni a kómából, sikertelenül.

 

Azt mondták nincs esélye túlélni.

 

Vannak történések, amelyek kettétörik az ember életét. Van, aki talpra áll, míg mások a földön maradnak. Nem adta fel, és felállt. Megtanult örülni az apró dolgoknak, meglátni mi az igazán fontos, küzdeni a végtelenségig. A legtöbbet ő nyert. Az életét.

 

Ez a könyv egy történetet mutat be, egy emberét, aki soha nem adta fel, és vált azzá, aki ma már az ÉLETET választja, minden szépségével, örömével együtt.

 

 

Link

Megosztás: