miért engem válassz?

Farkas Milán vagyok – tervezőgrafikus-művész. Szombathelyi székhelyű díjnyertes kreatív szabadúszó vagyok, de az egész országban, sőt, az egész világon szívesen dolgozok. Fő területem az arculati megoldások, valamint különféle nyomdai anyagok tervezése, de jeleskedek a professzionális kivitelezésben is, legyen szó plakátkampányról, online hirdetésekről, vagy épp reklámdekorációról.

Tökéletességre, kreativitásra, eredetiségre és elégedettségre fókuszálok.

 

A magas minőségű munkához segítségemre van:

marketinges szakember | szövegíró | programozó | illusztrátor | fotós | nyomda | reklámhordozó- és ajándéktárgy-kivitelező | SEO szakember

szolgáltatások

Logotípia, embléma, ikonok, piktogramok, infografikák tervezése, legyen szó akár csak egyszeri, alkalmi használatról vagy teljesen új márka bevezetéséről.

Logo, embléma

További munkáim...

Az egységesség a cégarculat a kulcsa. Az arculat a cég csomagolása, ami ha egyedi és profi, akkor felhívja a figyelmet, de ha már a csomagolás sem jó, akkor a bukás előre vetíthető.

cégarculat

További munkáim...

Legyen szó termék-katalógusról, magazinról, ezek az eszközök hatékony tervezéssel nemcsak az eladásokat vagy épp a befektetéseket ösztönözhetik, hanem alakítják a cég megítélését.

kiadványok

További munkáim...

Mára az óriásplakátokon és a bannereken túl rengeteg lehetőség van arra, hogy a cégedet reklámozd: zászlók, molinók, rollupok, eligazító táblák.

reklámanyagok

További munkáim...

Webfejlesztés, honlaptervezés, hírlevelek, bannerek. A legegyedibb elképzelések a tervezéstől a kivitelezésig.

online megoldások

További munkáim...

ügyfeleim

Akikkel már együtt dolgoztam

nyomdai kivitelezés

Teljes körű nyomdai szolgáltatások

Kiemelkedően fontos számomra, hogy az általam megalkotott anyagok és elképzelések, – legyen az akár csak egy névjegykártya vagy egy termékkatalógus, – a lehető legigényesebb és legprofibb módon öltsenek formát. Teljes körű nyomdai kivitelezésre is lehetőséged van, ezzel is megkönnyítve céged munkáját.

dolgozzunk együtt!

Elérhetőségeim